Ралица Паскалева е новият водещ на "Игри на волята", където ще се снима с Димо Алексиев. Житието на актрисата не е особено известно, но тя е сред малцината в гилдията, която никога не е изпитвала финансови затруднения. Брюнетката е израснала в заможно семейство, а родителите й са крупни бизнесмени и от години развиват сериозни търговски дейности в Русе, където тя е родена. Баща й Красимир Паскалев е дипломиран инженер, а майка й Даниела има сватбена агенция, кетъринг компания и бутици за цветя. Освен това родителите на актрисата имат и фирма за проектантска дейност в сферата на троителството. Делата им вървят добре, а справка за периода 2011-2018 година показва, че Паскалеви са отчели 2 816 000 лева нетни приходи.

Компанията на майка й за кетъринг пък е сред най-популярните в района. Нищо, че цените не са народни и единствено най-заможните могат да си позволят услугите й. Семейството има и впечатляваща къща с басейн и просторен двор. Преди две години Ралица участва в Черешката на тортата, а зрителите останаха впечатлени от луксозния й дом.

Тя обаче никога не се е хвалила с възможностите на семейството си, но и не крие, че поддържа висок стандарт на живот. Още преди да стане популярна тя можеше да се похвали, че е посетила над 45 държави за крехките си 30 години. Родителите й винаги са я подкрепяли в желанието й да стане актриса. От малка участвала в училищни постановки и знаела, че иска да се развива на сцената. Макар в един момент да се увличала по арабистиката и археологията.

Но в крайна сметка се насочила към НАТФИЗ, където завършила в класа на Стефан Данаилов. Заради страстта си към арабистиката все пак изкарала курс по арабски език, пише Галерия.