Ралица Паскалева роди първото си дете Максим в началото на юли. Той се роди от връзката й с волейболния национал Теодор Салпаров. Две седмици по-късно звездата от "Откраднат живот" показа първа снимка на бебето, прикривайки личицето му с ръка. Сега Ралица публикува кадър, на който сладкото бебенце се вижда по-ясно, пише dir.bg.

Към снимката обаче актрисата прикачи изявление, с което изрази възмущението си към слухове, които са били тиражирани в жълтата преса. Че кърми през час, че е избягала в провинцията и че роднините й гледат детето:

"Тъй като напоследък се тиражират две безкрайно глупави "новини" в нашите безкрайно "умни" медии, ще кажа следното: Първо - да, аз наистина кърмя детето си, но НЕ през час. Който има дете знае, че това е безумно твърдение, особено когато детето е вече на месец!!! Освен това Максим е безкрайно кротко дете, спи, както всяко новородено и е обидно и пошло да пишете подобни статии (че и да "цитирате" мен или баща му @salparov), че ми "спирал тока" от рев!!!

Второ - никой не е "избягал" в провинцията. Времето, което прекарвам в родния си град Русе със семейството ми и времето, през което работя в София, винаги е било 50/50, никога не съм ощетявала близките ми от присъствие и това не е някаква новост.

И не на последно място държа да отбележа, че родителите ми са млади и работещи хора и никой не гледа детето ми вместо мен. Близките ни помагат, когато имат възможност, но през 90% от времето лично аз полагам грижи за Максим. Едно бебе има най-силна нужда от майка си, затова съм и свела работата си до минимум и съм се отдала изцяло на него. Принципно отдавна не ми правят впечатление подобни глупави статии, но тъй като в случая се намесва детето ни - не се стърпях да кажа мнението си за безобразията, които се пишат. Убедена съм, че далеч и никой не се вълнува толкова от личния ни живот, така че живейте си живота и не се бъркайте толкова в лични и интимни неща. Всичко си има граници."