Скандално видео разтърси социалните мрежи. Няколко дени след парламентарните избори старозагорските рапъри Зипо и Слаш публикуваха в официалния си профил скандален клип, озаглваен „Да ви пикам на институциите“.

Във видеото двамата са голи до кръста и извършват физиологичните си нужди точно пред знакови места за българската държава- Народното събрание, Съдебната палата и храм-паметника Александър Невски.

Най-стряскащото на клипа е факта, че покарай тях минава патрулка, но никой не им прави забележка. За да обяснят действията си изпълнителите публикуваха пост, който бързо набра популярност.



Ето какво написаха: ''Държавата ни става от зле, по-зле. Икономика - на тъмно, корупцията - на светло, но няма осъдени? Изчезнаха милиарди от КТБ, но пак няма осъдени. Гласувахме за референдума-няма референдум. Правихме протести-глас в пустиня. В правителството - нов бардак със стари к*рви. Дори църквата се е покрила и не е активна страна в обществото, напълни се и там с дупедавци. До там стигнаха, че цензурираха и „Шоуто на Слави“. Какво остава за нас? А най-интересното е, че снимахме безпрепятствено пред погледите на апатични служители на реда и случайни минувачи?! Тези снимки са нашият протест срещу всички неработещи институции! #ДаВиПикамНаИнституциите."