От известно време насам една от най–големите звезди на българската поп музика Миро върти любов с рапъра Криско. Миро непрекъснато е придружаван от своя приятел на всички мероприятия и дори в светските среди се шушука активно, че двойката вече живее заедно, тъй като нон-стоп са двамата.

Интересен е фактът, че Криско явно до такава степен е влязъл под кожата на принципно властолюбивия Миро, че изпълнителят на ''Губя контрол'' дори му разрешава да се разпорежда в клуба му, както намери за добре. Близки до рапъра обаче споделят, че той не е на другия бряг, но в името на кариерата си е готов на всичко, дори да се пусне на Миро, пише skandalno.net.



От своя страна благодетелят му вече му се отплаща подобаващо, тъй като Миро записа специално парче за новия сезон на ''Стъклен дом'' именно с него, а не с Мариана Попова, какъвто бе първоначалния замисъл.

Бившата дуетна половинка на Галка е дала всичко от себе си и е склонила продуцентите на хитовата сапунка да дадат поле за изява на Миро и новата му тръпка и в някои от сериите на ''Стъклен дом'' в ролята на певци, но все пак персонажи от филма.