Изпълнителят, продуциран от Busta Rhymes, печели славата си не само заради изключително силните си текстове, но и заради сценичното си поведение, което самият Busta Rhymes определя като “убийствено шоу”.

Израснал в Лонг Бийч, Калифорния, O. T. Genasis прекарва ранните си години, по типичния за много хип-хоп звезди начин – семейството му е в затруднено финансово положение, улиците са негов дом, а много от приятелите му биват убити в случайни престрелки и неясни обстоятелства. Артистът признава, че музиката е единственото, което го е спасило от сигурната гибел или поне затвор.

Силно повлиян от творчеството на легендите Snoop Dogg, Tupac и Jay-Z, O. T. Genasis започва да превръща уличните истории в силни текстове и да пише музика. Съвсем скоро, талантът му привлича вниманието на 50 Cent, който продуцира първия му сингъл Jackie Chan. Големият успех обаче идва, след сключване на сделка с Conglomerate Entertainment, чийто собственик е Busta Rhymes. Именно той забелязва младия изпълнител на фестивал в Лос Анджелис и е впечатлен не просто от музиката му, но от сценичното му поведение и енергия, която заразява публиката.

Веднага след подписването на договора между двамата, ремикс на парчето  Touchdown влиза в супер-успешния сериал Breaking Bad, а няколко месеца след това излиза един от най-големите хип-хоп тракове на последното десетилетие Coco.

Coco достига за няколко месеца над 60млн. гледания в YouTube и една от най-търсените песни, чрез апликацията Shazam.

Благодарение на подкрепата на водка Ciroc, която е основен спонсор и във видеото на зведата, Heineken, Shisha Nation и промотърската агенция COMMA Group, публиката на Planet Club, ще види американския изпълнител и неговото супер-шоу на 2 февруари 2016г.

Събитието е 18+, а билети (20 лв.) се продават в мрежата на Еventim.bg – , както и на място в клуба.

Цената им на самата вечер (на вход) ще е по-висока – 30лв.!

От Planet club напомнят, че поради големия интерес към събитието е препоръчително всички желаещи да запазят своите места, предварително, свързвайки се с клуба на 089 999 3942.

Facebook събитието -

Planet Club се намира на пл. България 1 (малкото НДК).