Рапърът Серафим Мартинов – Сарафа е в неизвестност. Близките му го издирват, съобщи БГНЕС.

В социалните мрежи бе разпространен фотоколаж с две снимки на Сарафа – на едната той е облечен с черно яке, с което е бил облечен и когато е видян за последно на 8-ми януари. Близките на рапъра отправят призив за съдействие към всеки, който го е виждал или е бил в контакт с него. Всякаква информация е от значение. Ако някой е виждал Серафим Мартинов (Sarafa / Сарафа) или има информация за него нека се обади на: 0884 047 994 или 0879 426 855, молят близките му.

От пресцентъра на МВР обаче заявиха пред OFFNews.bg, че не могат да потвърдят информацията за изчезването на Мартинов.

Припомняме, че срещу Серафим Мартинов – Сарафа и Мишо Шамара се водеше дело заради песента "Бяло, зелено, червено". В текста й се казва: "Не вярвам в ГЕРБ, но силно вярвам в герба. Ти гледай напред и един ден всичко ще бъде наред!".

В него има и още един провокативен момент:

"От трите цвята най-много обичам бялото
Зеленото го пуша и съм high
не прекалявам с нищо, щото I don`t wanna die , die
Червеното е като мензис
като кисела мацка със Тойота Авенсис
И запомни - винаги ще бъдем отворени
за нас не съществуват врати затворени"

Делото беше прекратено. Близки до Серафим Мартинов споделят, че той е бивш служител на ТВ7 от времето, когато Николай Бареков е бил на поста изпълнителен директор. Те припомнят, че преди години настоящият евродепутат лично го е защитил пред СЕМ, влизайки тогава във война с председателят Георги Лозанов, който е направил опит да наложи цензура на песен, чийто текст е бил насочен срещу ГЕРБ, пише afera.bg.

Малко преди да изчезне, Сарафа е написал повече от странен статус във "Фейсбук", пише novini.london.

"Приятели, ако ми се случи нещо, ще разберете много неща!!!", гласи мъглявото послание на изпълнителя в социалната мрежа. Заради тези негови думи семейството и приятелите му са се притеснили много за певеца.