Овен- Ще изпитате смесени чувства през днешния ден, които ще оформят във вас един вътрешен напрегнат монолог. Трудно ви е да претеглите и отсеете всички предимства и недостатъци.

Телец- Само така, ако чакате, нищо няма да постигнете. Започнете период на вътрешна реорганизация. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Близнаци- Избягвайте местата с присъствие на много хора. Откажете се от отговорни встъпления, дори не изказвайте собственото си мнение. По-добре да прекарате вечерта в къщи и да си подсигурите активна почивка.

Рак- Днес можете да проявите фантазия и творческо начало, които да вложите в работата си и личните взаимоотношения. Домашните грижи внасят допълнително безпокойство в живота ви. Необходимо е да се избавите от тягостните мисли.

Лъв- Добрата организация на делата ви ще спомогне за добрите успехи. Все още можете да предприемете решителни действия. По- малко критикувайте. Благоприятен ден по въпроси от финансов характер.

Дева- Ограничете контактите си. Във ваше лице някои хора ще намерят човек, на когото могат да доверят тайните си. Вие обаче сте настроени по-скоро механически да общувате с околните.

Везни- Днешните обстоятелства изискват да проявите повече организираност и да заемете конструктивна позиция. Напълно е възможно е да срещнете добри възможности, които не бива да пропускате.

Скорпион- Внимавайте да не преминете тънката граница на личните взаимоотношения, които и без това са на път да се пропукат. Снижете чувството си за собственост и се помъчете да се изпълните с хармония.

Стрелец- Излишъкът от енергия няма да ви остави спокойни. Неочаквано за вас може да се решат някои въпроси, които отдавна са ви измъчвали. Семейните проблеми могат да бъдат удовлетворително решени така, че без да е ощетена никоя страна.

Козирог- Днес се забелязва стремеж да блеснете пред противоположният пол и желание да се представите в най-добра светлина. Силно физическо привличане към някого ще задържи мисълта ви през целия ден.

Водолей- Ще ви се открие добра перспектива, но само от вас зависи как ще я възприемете според моментното си настроение и дали ще се възползвате от нея. Като че обичате да правите обратното на това, което се иска от вас.

Риби- Внимавайте с кого се събирате днес, защото общуването с неподходящ човек ще окаже директно влияние върху чувствата ви и ще повлияе върху настроението ви, което и без това не е стабилно.