Овен – Безсмислено е да чакате някой да поеме инициативата. Първите стъпки ще трябва както винаги вие да направите самостоятелно. Ако почти не са ви останали сили, то се постарайте бързо да се вземете в ръце и да продължите напред. Сега е решаващият момент и от вашето поведение зависи крайният успех на делата ви.

Телец – Няма нужда да тичате пред локомотива. С бързане ще усложните и без това сложната ситуация. Само редовността и точността ще доведат до успех. През тази седмица ще намерите липсващите части на пъзела. Някой от заобикалящите ще ви подскаже добра идея, благодарение на която ще можете да довършите работата си, за която досега ви липсваше вдъхновение.

Близнаци – През тази седмица трябва да стоите настрани от съмнителни компании. Репутацията ви може сериозно да бъде разклатена. Важно е да работите с информацията, да подберете сред многообразието от данни и да установите нужните бизнес контакти. Въпреки постоянните усилия на другите да ви се бъркат в живота, вие ще следвате набелязаните планове и няма да сбъркате.

Рак – Засилената конкуренция едва ли ще ви послужи като стимул за встъпване в борба. По-скоро ще ви развали настроението. Затова стойте далеч от скандали и интриги. Вършете си тихо работата, така ще бъдете по-продуктивни и няма да привличате излишно внимание. В края на седмицата идете на кратко пътуване и прекарайте в спокойна обстановка почивните дни.

Лъв – Вашият талант да намирате във всичко положителното ви помага не за първи път да излизате от водата сухи. Ето и сега ще успеете да се справите със сложна задача по време на работа, ще получите безценен опит и добри резултати. Едно предупреждение – не раздавайте напразни обещания. За да не се „препънете” по пътя си, придържайте се към принципа:”по-малко приказки, повече действия”.

Дева – През седмицата избягвайте да се ръководите от емоциите си. Доверявайте се повече на разума си и добре анализирайте ситуацията. Ще можете да подобрите финансовото си положение чрез изгодно сътрудничество или щедър подарък - времето ще покаже. В даденият период бъдете смели. Всичко, което не изкажете, ще остане в областта на нереализираните мечти.

Везни – През седмицата нищо няма да ви попречи да се справите еднакво успешно както с работата, така и със семейните задължения. Все пак въпреки безграничната енергия и ентусиазъм, в края на периода ще ви се иска да се отпуснете. Ако е възможно вземете кратка почивка и отпътувайте някъде, където няма да бъдете обезпокоявани. Ако пък не можете да го направите, то прекарайте няколко вечери в уединение.

Скорпион – Преди да започнете нова работа, постарайте се да освободите от старите задължения, които се проточват вече няколко седмици. Обърнете внимание на здравето си. Може би темпа, с който сте започнали да работите, е твърде висок и организмът ви не може да се справи с натоварването. В края на седмицата отложете шумните мероприятия и се отдайте на домашните задължения.

Стрелец – За да осъществите замисленото, ще се нуждаете от надежден партньор. Но дори това няма да ви убеди лесно, че надеждите ви не са безпочвени. Разгледайте проблема от всички страни и чак когато се убедите, че всичко е наред, тогава пристъпете към изпълнението му или неговото решение. Края на седмицата посветете също на работа, резултатите си заслужават.

Козирог – В живота ви през седмицата ще стават интересни събития. Каквото и да е – ново запознанство, покана за нова работа или нещо друго – отнесете се сериозно към предизвикателствата. Ако отдавна планирате някакъв проект, то сега е успешно време за неговият старт.

Водолей – Ще трябва да покажете изобретателност и да се справите с проблемите, които биха могли да се изсипят върху вас. Впрочем за своята находчивост ще бъдете възнаградени. Опитайте да се отървете от старите обиди. Може би някой се нуждае от втори шанс, предоставете му го и се убедете, че понякога е добре да бъдете снизходителни. Нови приятели ще играят важна роля в живота ви.

Риби – Обръщайте внимание и на най-малките подробности. Това отношение към всичко което правите ще ви помогне да намерите решения и отговори на интересуващите ви въпроси. Време е да анализирате изминатият досега път, преди да продължите напред. През седмицата ще получите интересни предложения за уикенда. Изберете нещо, което не е свързано с никакъв риск, тъй като сега е необходимо да бъдете предпазливи.