Овен- Постепенно ще се увеличава вашата активност. Някои ще бъдат осенени от внезапни прозрения или хрумвания, които могат да се окажат доста интересни. Днес имате склонност към натрупване. Благоприятно време за сферата на услугите.

Телец- Прекомерното чувство за собствена значимост, прекалената самоувереност и нарцистичното самолюбие, няма да са най-добрите ви помощници днес. Може да ви натоварят с отговорности, които да ви се сторят доста обременителни и сложни.

Близнаци- Не се очакват особени резултати, но вие и не се надявате на нищо съществено. Ще се палите и увличате при всяка възможност за спор. Днес ярко ще се изявят вашите максималистки качества. Зле ще ви се отрази рутинната работа.

Рак- Ще възникне у вас желание да бъдете сред близки приятели, да можете да си поговорите свободно за политика, икономика, лични теми и обмяна на идеи. Подходящо време за интелектуални занимания – четене на книга, шахмат, карти и др.

Лъв- За да се задържите на върха, ще ви е необходимо да проявите изобретателност и сила на характера. Избягвайте неразумните постъпки. Вашите недоброжелатели днес не дремят и слухтят. На мнозина днес им е доста мързеливо и няма да им се занимава с нищо.

Дева- В работата ще бъдете стриктни, дисциплинирани и избягващи излишни разходи. Добре премисляйте думите си преди да се изкажете. Истината е, че е безполезно да ви призовава някой в днешния ден към здравия разум. Ще си правите и казвате каквото решите.

Везни- Предприемчивостта и интуицията ще ви доведат до различни успехи. Единствено нерешителността и мързела могат да ви попречат. Възможно е също да преминете през голямо физическо и психическо напрежение.

Скорпион- Желанието да промяна може да стане необикновено силно през днешния ден и да определи хода на всички ваши действия. Ще бъдете емоционално чувствителни и леко изнервени, но вероятно има защо.

Стрелец- Времето ви влияе и енергичност и перспективи днес определено ще ви липсват. Идеите ви ще бъдат не съвсем реалистични, ще има задръжка в своевременното получаване на информацията, лошо ще протича всяка интелектуална дейност.

Козирог- Както винаги ще бъдете акуратни, точни и педантични. Вниманието ви ще е насочено към детайлите. Възможно е да възникнат конфликти във взаимоотношения в работната среда. Ще се ядосвате на чуждата глупост и ще се помрачи настроението ви.

Водолей- Обществената работа днес ще ви носи удоволствие. Добре е да обмисляте внимателно думите си преди да изкажете мнението си на всеослушание и се убедете, че правилно са ви разбрали. Не се отказвайте от възможности за събирания с приятели.

Риби- Днес сте твърде възприемчиви към мненията и идеите на другите хора, но внимавайте да не се подведете. Вашето въображение и проницателност ще ви подскажат верния път за излизане от трудни положения.