Овен- Днес ще бъдете ненадминати специалисти по достигане на невъзможното. Само не претоварвайте себе си с много задачи. Постъпете според амбициите си, за да не изживеете разочарование.

Телец- Постарайте се да планирате по-отрано днешния ден и следвайте предначертаното. Импровизираните решения не са твърде удачни в този момент и носят рискове. Постарайте се да получите удоволствие от всяка дейност, която вършите.

Близнаци- Внимателно се вслушвайте в това какво именно ви говори вашият събеседник. Възможно е чрез съвсем отвлечена тема на разговор да се старае да ви предаде нещо, което не е без значение за вас.

Рак- Днес ще се чувствате особено подмладени и по-енергични от обикновено. Постарайте се да използвате цялата сила на вашето въображение и я вложете в отношенията си или в делата си. В никакъв случай не оставайте нещата на средата.

Лъв- Днес можете да окажете не малка услуга на някого като му помогнете да реши някой от личните си проблеми. Добре ще се справите с това, още повече, че скоро сте имали същият ребус.

Дева- Ако днес сте готови с такава настойчивост да нарушавате всички забрани, бъдете сигурни, че от това нищо добро няма да произлезе. Длъжни сте също така да пазите поверените ви от другите тайни.

Везни- Не се стеснявайте да избягвате хората, които изсмукват вашата жизнена енергия. Без друго достатъчно сте ги разпуснали. Днешният ден посветете на занимания, които не изискват умствено напрежение.

Скорпион- Днес ще бъдете леко агресивни, но сами няма да забелязвате това, докато околните не реагират на вашите думи и действия. Предстои ви да си спомните нещо ново, което е добре забравено старо.

Стрелец- Днес няма да сте особено предприемчиви, въпреки, че късметът е с вас. Ще съумеете да обърнете всяка ситуация, с която се сблъскате в своя полза. Все пак избягвайте да се занимавате с това, в което не сте силни.

Козирог- Днес ще бъдете особено нетърпеливи. Вкарайте енергията си в нещо позитивно и конструктивно. Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено.

Водолей- Днес най-вероятното чувство, което ще ви обземе е скуката. Едва ли ще успеете да се справите с нея през целия ден. Намерете си поне още някой, който е в кофти настроение и заедно ще скучаете по-продуктивно.

Риби- Днес ще се почувствате роби на своите планове, които ще изпълнявате повече по необходимост, а не толкова от желание. Никой няма да успее да ви попречи и да внесе във вашето разписание съответстващи изменения.