Актьорът Юлиян Петров и Рая Пеева са изключително близки и буквално са неразделни. И ако засега това положение се случва само покрай работата им, тъй като двамата си партнират в почти всички театрални и тв проекти, то в живота продължават да са само приятели, засега.

„С Рая сме навсякъде заедно, но за връзка все още държим фронта, не се даваме“, споделя Юлиян, който стана популярен покрай образа си на Чочо в сериала „Скъпи наследници“.

Приятели на актьорите обаче са на мнение, че сближаването им и преминаването от приятелство към любов е само въпрос на време. Най-вече поради факта, че Юли е изключително добро момче и няма нищо общо с настоящото гадже на Пеева - Явор Бахаров, който е известен със сприхавостта си. Освен Юлиян не крие, че момичета тип „кифла“ съвсем не са му по вкуса, а обича щури и интересни девойчета. Каквато в живота е и екранната му любима.

Наскоро в интервю пък Рая призна, че една от причините да приеме да изиграе Поля в „Скъпи наследници“ била, че ще си партнира с Юлиян и ще му бъде гадже. Това е поредният път, в който актьорите са ораза на любовна двойка, след като изиграха образите на Лея Иванова и Еди Казасян в лентата „Пеещите обувки“, пише ХотАрена.нет

* С Юлиян Петров като Леа и Еди