Ководещата на „Преди обед“ Рая Пеева намери оригинален начин да засвидетелства отново любовта си към гаджето. Вчера тя и Явор Бахаров отбелязаха годишнина-пет години заедно и Рая изчисли всеки месец, ден и дори секунда, в която са се наслаждавали на любовта си, видя Hotnews.bg. Двамата ще се окажат една стабилна светска двойка напук на трудностите, които преживяха. Говорим не само за пандемията, която ги остави без работа, но и за ареста на Явор след каране пиян и надрусан.

Той получи присъда на първа инстанция, която в момента обжалва, припомня Hotnews.bg. Говореше се, че майката на Пеева не одобрява много зетя, но наскоро тя самата призна, че не се бърка в избора на дъщеря си и иска просто тя да е щастлива. Рая била много разочарована от изцепките на голямата си любов в Банско, но и в най-тежките моменти е била плътно до него, какво и да й струва това.

Рая дори призна, че за първи път получила паникатака, след като Бахаров бе арестуван след бой в столично заведение навръх националния празник 3 март 2019 година. Всъщност те се познават отпреди 15 години – тогава той е само на 20, а тя е по-малка. Двамата са от един и същ софийски квартал, „Бъкстон“, а Бахаров младши веднъж я кара с автомобила си от морето до столицата. Главното впечатление, което му прави момичето, е, че не млъква през целия път. Когато след време се засичат в някаква дискотека, си тръгват заедно, но за да си говорят цяла нощ