Не потвърждавам новината, че съм се разделила с Явор, но и не я отричам."С тези думи пред "България днес" актрисата Рая Пеева отговори на слуховете, които витаят в публичното пространство за тяхна разлъка. Според мълвата двамата са се скарали и красавицата се изнесла уж окончателно. Думите й категорично потвърждават раздялата, защото ако бяха заедно Пеева нямаше причина да не го потвърди и пак щеше да обясни колко много харесва и вярва на човека до себе си, както го е правила много пъти, припомня Hotnews.bg. Щом сега отказва да коментира, явно противоречията между влюбените са твърде много и те са поели по различни пътища.

Бахаров, който работи цялата пролет по продължението на „Съни бий“ е доста пасивен в инстаграм, но все пак направи свидетели почитатели си на красотите в Слънчев бряг, както и на разходките си сред природата, от които отсъства Рая. Наскоро той показа дори гроба на баща си, който не е на традиционно гробище, а снимките на кучето му са много често срещани. Пеева пък показва само работни моменти от ежедневието си на репортер в „Преди обед“ в инстаграм и двамата нямат обща снимка от месеци.

Досега двамата актьори няколко пъти са били на ръба да скъсат, но накрая все някакси успяваха да спасят връзката си. Рая подкрепи Явор и след злополучните му изпълнения в Банско, когато шофира пиян и надрусан и процесът срещу него. Днес стана ясно, че той отървава затвора. Окръжният съд в Благоевград заменя ефективната му присъда с 4-годишна условна. Актьорът беше заловен да шофира след употреба на алкохол, кокаин и канабис в Банско в началото на миналата година. Районният съд в Разлог го осъди на една година затвор, а адвокатите му обжалваха решението пред Окръжния съд в Благоевград. Тричленният съдийски състав е решил още, че през следващата една година Явор Бахаров задължително ще провежда срещи и с пробационен служител.

Делото в Окръжен съд продължи почти година, а последното заседание беше на 16 юни. Тогава стана ясно, че Бахаров е напълно реабилитиран по предишното си осъждане от 2016. Актьорът отказа коментар пред медиите, но в съдебната зала заяви, че е направил голяма грешка и съжалява за стореното. С помощта на близките и приятелите си през последната година и половина е претърпял личен катаклизъм и е поел по друг път, повече нямало да застрашава обществото.

Решението на Окръжен съд – Благоевград е окончателно и не подлежи на обжалване.