Скандалната плеймейтка Елена Кучкова вече не е гадже с политика Любомир Ников. Той е хванал блондинката в изневяра и й е бил шута!

Близки до двойката издават, че те взаимно са си кръшкали във връзката си, но Ников, който е известен с прякора си Любо Бентлито, преценил, че само той може да го прави и бързо зарязал хубавицата, след като научил, че и тя го увенчава с рога, пише „Всеки ден“, цитира Hotarena.net.

Любовникът на блондинката бе разкрит от предаването „Папараци“ през февруари месец. Преди това бившата участничка във „ВИП Брадър“ криеше мъжа до нея. Едва след папарашките кадри Елена призна, че именно това е политикът, с когото дели постелята си. 48-годишният Ников и плеймейтката изкараха заедно няколко години, а тя дори искаше да го отведе пред олтара, но плановете й пропаднаха.



От началото на лятото Елена редовно се фукаше с предизвикателни снимки в социалната мрежа от различни дестинации. Първо плеймейтката бе в Коринос, след това релаксира в хотел в гръцкия курорт Паралия, а след това събира тен на Малдивите. След последната й ваканция Ников разбрал за последната й изневяра, която на всичкото отгоре била с негов познат, доста влиятелен бизнесмен.

След раздялата Кучкова е заминала за морето, за да търси ново гадже.



„Без Любомир тя няма пари. Спря й кранчето, от което зареждаше картата си. Но тя бързо ще намери друг мъж“, коментират близки до бившата двойка. Първата й спирка по родното Черноморие е Свети Влас, където най-често се отбиват богаташи. Елена обикаля лъскавите заведения в курорта, като винаги се точела с възможно най-разголените си дрехи.

„Все се намира кой да й плати сметката и да я почерпи питие, но винаги са дребни риби, тя иска паралия, не просто мъж, а милионер“, коментират очевидци.