Кой разби сърцето на Златка Димитрова ще стане ясно във втория епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците”.

За първи път зрителите ще научат кой е бившият й приятел и защо тя е напуснала Гърция след 5-годишна драматична връзка с него.

В момента Златка очаква с нетърпение завръщането на любимия си Благой от Лас Вегас и ще го подкрепи в решаващ за кариерата му мач в НДК, пише dir.bg.

Дали тяхната романтична история продължава въпреки слуховете за евентуална раздяла, зрителите ще разберат в събота от 16:00 часа по bTV.

*Златка Димитрова

Камерата на предаването надникна зад кулисите на конкурса Мис Туризъм. Там една от претендентките е най-младата „звезда от кориците” - 21-годишната Елеонора Богданова, която е сред любимките на Киро Скалата. Как се готви Ели и има ли кой да я подкрепя в поредната й изява – това става ясно от втория епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците”.

*Елеонора Богданова

Освен това, зрителите ще пробягат 10 км с Биляна Йотовска и ще разберат защо е толкова важно да се спазва точен хранителен и тренировъчен режим – миската изяжда цели 8 белтъка на закуска. Съпругът й Митко твърди, че дори едномесечното им бебе е на режим. Младото семейство не разчита на гледачки и баби за грижите за малката Никол, а Биби и Митко си поделят отговорностите и се редуват в смяната на памперсите.

*Биляна Йотовска

Не толкова близо до дъщеря си обаче е Марияна Маринова. 4-годишната Йоана лежи в болница с двустранна пневмония, а красивата й майка трябва да тича по задачи цял ден. Каква е философията на вице-"Мисис Вселена" Марияна Маринова за възпитанието и отглеждането на детето и има ли значение за нея „хорското мнение”?

*Марияна Маринова

Приключих със събличането! Това каза Елеонора Богданова в „Тази сутрин” по бТВ, където представи втори епизод на поредицата „Нашите момичета: Звезди от кориците”. „Харесва ми да се снимам, но облечена. Много момичета получават невероятни обещания за бляскава кариера и розово бъдеще от богати мъже, но в повечето случаи те са абсолютно нереални. Аз не съм готова на всичко, за да съм известна."

21-годишната Елеонора сподели още, че от години сама се грижи за по-малкия си брат, не познава баща си, а майка й отдавна живее в чужбина. В събота от 16ч. във втори епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците” зрителите на бТВ ще разберат каква е драматичната история на тази млада жена, която все още търси себе си, макар и всички прожектори да са насочени в момента към нея.

Снимки: Нова тв