Щерката на Гала Мари не се е разделила с гаджето си Константин, обявиха близки до двойката пред Hotnews.bg. В последния си брой много жълт седмичник твърди, че двамата не поддържат връзка от Нова година, позовавайки се на социалните медии. Явно обаче недостигът на кадри в изданието се е отразил на проверката на фактите, защото едно кликване на мишката и влизане във Фейсбук профила на красавицата опровергава писанията.

Мари продължава да се обявява като обвързана със сина на Джуджи, а двете й снимки на корицата са пак с него. Самата водеща разказа преди броени дни на гостуващата й в „На кафе” Кичка Бодурова, че дъщеря й е вярна на едно-единствено момче, докато двете обсъждаха наследничките си.


Константин също продължава да се води обвързан с Мари във Фейсбук. Двамата просто държат на личното си пространство, затова не качват снимки със сърчица всяка свободна минута, обясняват състуденти на щерката на Гала от Софийския университет, които всеки ден ги виждат заедно. Известните наследници категорично не искат да се превръщат в дъвка за медиите и не искат да опровергават официално съобщенията.