От доста време зрителите на Нова телевизия се чудят защо шефовете й не разрешат най-сетне казуса с враждата между двете конкурентки за сърцето и портфейла на продуцента Иван Христов – Вихра и Ирина.

Сега се разбра, че телевизията е на път да го разреши. За целта от телевизията са решили да преместят част от предаването „Станция Нова” в събота.

Планира се тази раздяла да изиграе двояка роля – хем да раздели водещите на двете рубрики в „Станция Нова” – „Съпругите” и „Най-добрата майка”, хем а се едната рубрика да се яви „На гърба” на Лора Крумова и „Модерно” по Би Ти Ви, пишат от kliuki.bg

Промяната се готви непосредствено за след Нова година. Знае се само, че продуцентите още не са решили как да разпределят рубриките на врагините.

Работещите в Нова тв са на път да си отдъхнат, защото омразата между двете жени на Иван е създавала непоносимо напрежение на работното им място. Хората са стъпвали на пръсти и само са слушали съскането между двете. Самият Иван пък е избрал да не се вясва в неделя на работа и така се дистанцирал от проблема. В това време той се отдавал изцяло на дъщеря си Ава.