Поканите за полуфинала на седмото издание на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС” са пред изчерпване, но все още може да бъдат намерени в кабинет 1009 в УНСС - Студентски съвет при университета.

Дългоочакваната полуфинална вечер на шоуто ще се състои на 12 април (вторник) от 18:30 ч. в аула “Максима” на УНСС. До тогава всеки има шанс да подкрепя любимците си в гласуването с SMS на кратък номер 1915 и да помогне на две момичета и две момчета да се класират за финала на 28-ми април.

Изборът на най-красивите студенти в УНСС отново е съпътстван от благотворителната кампания на университета “Аз помогнах” и затова всички събрани средства от покани ще бъдат преведени по сметката на кампанията в помощ на детския социален дом “Даскал Ботю” в Калофер.

За настроението на публиката в полуфиналната вечер ще се погрижи Лазар, нашумял с парчето “Заместител”, което самият изпълнител представи и в последното издание на “Евровизия”.

Медийни партньори на “Мис и Мистър УНСС 2011” са TV 7, Sportal.bg, Blife, радио “Дарик”, Woman.bg, Hotnews.bg и Men.bg, а събитието се провежда с подкрепата на дискотека PlayHouse, покер сайтът Igrach.com, туристическа агенция „Смарт травъл”, клуб Night Flight и Bar Flight.

Повече информация за целия конкурс, участниците, галерии от снимки и всичко останало може да намерите на официалният сайт на “Мис и Мистър УНСС 2011” - .

Вижте видео:

Лазар - “Заместител"