Интимният партньор на Моника Валериева най-неочаквано бе разкрит. Като този път става въпрос за публична личност, а не за някой виден бизнесмен или чужденец. Ето как всъщност красавицата беше хваната в крачка и то от нейните последователи в Инстаграм, видя HotNews.

Миналата вечер плейбойката излъчваше лайв в компанията на своя приятелка. Двете играеха на игра с карти и въпроси, на които трябваше да отговарят. Главният герой - раздавачът на картите обаче скрит зад кадър, но пък достатъчно приказлив, за да бъде разпознат по гласа му.

Сред коментиращите живата връзка се появиха въпроси като "Вярно ли е, че си гадже с Меди?" и предположения от други, че момчето, което раздава картите е именно нашумялия напоследък фолк изпълнител. "По гласа го познахме, че е Меди", уверени бяха фенки на Моника. Моделката, която уж беше съсредоточена върху отговарянето на въпросите, обаче забеляза подмятанията и реагира остро: "Не знам какви са тези твърдения, но никой от тези не е с нас!"

Валериева така и не опроверга категорично писанията с кого са, тъй като можеше да покаже човека зад кадър и така директно да опровергае горещия слух. Така остави подозренията още по-вероятни.