Концертите на Азис в Америка са почти напълно разпродадени.

Само броени дни след пускането им на пазара хиляди фенове отвъд Океана са закупили билети за шоуто, което звездата ще представи в Ню Йорк (21 април), Лас Вегас (24 април) , Чикаго (28 април) и Атланта (5 май).

Поканите за участия и в други градове продължават да пристигат, но топизпълнителят на Diapason Records не може да поеме всички, тъй като има намерение да комбинира концертните си изяви в страната на неограничените възможности с почивка. Всъщност това не е първото посещение на екстравагантния певец в Америка. Преди 6 години той отново имаше възможност да се срещне със своите фенове там.

За предстоящите си изяви Краля на попфолка е подготвил ново и различно шоу, пишат от signal.bg. Той обещава да зарадва почитателите си в САЩ с изпълнение на своите актуални хитове - „Няма накъде”, „Хоп”, „Сен Тропе”, „ММА” и други.

За българите, които отдавна живеят далеч от родината си, Азис е включил в програмата си и няколко емблематични народни песни от своя репертоар, сред които са „Руска си вода налива” и разбира се, „Заправил Господ манастир”, която му е подарена лично от Стефка Съботинова малко преди да почине и е включена в последния му албум „Гадна порода”.