Напук на дежурните клюки, че се развежда, Наталия Гуркова се радва на хармоничен семеен живот. Най-класивата българка за 1998 г. в момента се намира в далечен Тайланд заедно със съпруга си Джордже Михалеви.

Любопитното е, че това е второ посещение на семейството в азиатската страна за последните три месеца. Наталия и Джордже бяха в Тайланд и за Коледа. Явно екзотичните плажове са се понравили на двойката, та да предприеме далечното пътуване отново.

Бизнесменът, който притежава мина за скъпоценни камъни в Южна Африка, и Наталия отмарят в "Анантара Лаян" - ризорт на една от най-скъпите хотелски вериги в света. Комплексът се намира на 30 минути път с кола от град Пукет и на 35 минути от най-известния местен плаж Патонг. В момента три нощувки в двойна стая в ризорта струва над 2000 лв, пише blife.bg

Наталия и Джордже са се отдали един на друг, събират слънчеви лъчи, радват се на добра храна и спокойствие, забавляват се с круизи из островите Пи Пи - едно от най-красивите места в Югоизточна Азия, на 90 минути път с лодка от Пукет.