Супермоделът Жизел Бюндхен и звездата на американския футбол Том Брейди са поредната популярна двойка, която върви към развод, съобщават „ОК” и „Холивуд Лайф”.

Идиличните общи снимки, които публикуват в Инстаграм, са само фасада, докато всъщност отношенията между 35-годишната Жизел и 38-годишния Том са драматично изострени и бурният им брачен живот може да приключи със съдебна битка за 460 милиона долара.

Нещата между манекенката и играчът на „Ню Ингланд Пейтриътс” не вървели отдавна и с активността си в социалните медии Жизел се опитвала да скрие пропукването в семейното щастие. Въпреки нежното послание на красавицата за рождения ден на спортиста в началото на август, още щом се прибрали от партито в дома си, те жестоко се скарали и стигнали до бой, издава близък до двойката.

Доскорошните влюбени оттогава спорели по всички възможни теми и всеки гледал да се наложи над другия, а напоследък общували главно чрез гневни sms-и. Според източника Жизел, която наскоро официално прекрати бляскавата си кариера на модел, искала да се прибере за няколко месеца в Бразилия без съпруга си и да размисли. Поставила му и условие да положи повече усилия за спасяването на връзката им.

„Нещата между тях никога не са били толкова зле”, твърди запознатият. Според него преди сватбата Том и Жизел били сключили предбрачен договор как да разделят авоарите си при евентуален развод, така че финансовата страна на нещата не би трябвало да ги тревожи.

Двамата били отлични родители и се предполага, че ще се разберат цивилизовано и относно отглеждането на двете си деца – 5-годишния Бенджамин и 2-годишната Вивиан.