Изпълнителите на компания „Real Enterprises” бяха гости на две места за една вечер в Пловдив – в бар „Vog” и в клуб „Версай”.

Даяна, Давид, Иванина, Исмералда, Саша, Ирена, Милла и чаровната водеща Бети забавляваха гостите в заведенията, като изпяха на живо песните си.

Даяна (на снимката) бе наистина бляскава и доста оригинална в облеклото си, а песните й събудиха бурни емоции сред публиката. След като изпя новата си песен „Признай”, талантливата певица вдигна градуса с хита си „Право в целта”.

След нея топката пое Исмералда, която изпя „Отведи я” и модерното й хард звучене накара хората да се замислят дали бяха на по- фолк участие или на рок концерт.

Красивата и притеснителна Милла призова мъжете да не ревнуват „Без причина”, а Ирена разчувства всички с изключителната балада „Несбъднат сън”. Саша показа защо е една от най-колоритните изпълнителки на „Real Enterprises” като изпя „На лов за мъже” и покори всички с танците си.

Иванина връхлетя като „Мълния” и облечена в бял секси тоалет разгорещи страстите. Като завършек на цялото шоу се появи единственият мъж в компанията на Китаеца, а именно Давид. Изпълнителят, известен с топлия си тембър, изпя „Маса първа класа” и благодари на пловдивската публика за силните аплодисменти.

Цялата вечер изпълнителите на „Real Enterprises” демонстрираха приятелски чувства и се забавляваха и шегуваха помежду си. Не остана незабелязано и уважението към продуцента Николай Първанов-Китаеца, който наблюдаваше цялото събитие в компанията на свой приятел.