Чисто гола, но с чифт маратонки на краката. Такава е Кели Брук в новата реклама на Reebook.

Компанията за спортни артикули избра 30-годишната британска актриса за лице на модела си EasyTone и вече украси Лондон с огромен билборд с нейното секси тяло.

Той бе поставен на "Батърсий пауър стейшън" на брега на Темза, където през пролетта футболната звезда Кристиано Роналдо представи новите си супер леки бутонки на "Найк": Mercurial Vapor Superfly II".



Бившето гадже на скандалния ръгбист Дани Кипрани се съблича доста често напоследък, но пък офертите явно си заслужават. Преди броени дни Кели подписа договор с "Плейбой" за гола фотосесия, която ще увеличи банковата й сметка с 500 000 долара. Мъжкото списание ще публикува снимките по-късно тази година, но това не е всичко. Надарената актриса се появява само по парфюм и в лесбийска сцена от филма "Пираня 3-D", чиято премиера в САЩ ще бъде на 27 август. "Това е второразредна лента с много цици, кръв и страх. Едва ли някой от актьорите в нея ще се бори за Оскар", коментират жълтите издания.



"Много съм развълнувана, че най-накрая си имам собствен билборд. Беше ми много забавно по време на снимките. За мен е малко плашещо да се видя гола на толкова голям билборд, но май ще трябва да свикна с това. Все пак току-що позирах за фотосесия в "Плейбой". Изглежда, че това е моят гол месец", пошегува се британският топмодел.