Научете как се правят успешни онлайн продажби, маркетинг в социалните медии, рекламни кампании в Интернет, дигитален криейтив, Интернет маркетинг и мобилен маркетинг от най-добрите в света на .

е единственото събитие, след което практически подобрявате бизнеса и професионалното си представяне и получавате предимство пред конкурентите ви!

На :
- ще се срещнете с настоящи и потенциални партньори, клиенти и доставчици ()
- ще получите знания и споделен практически опит от
- ще научите успешни практики и опит, които ще ви дадат предимство пред конкуренцията
- присъствалите с пълен тридневен пакет на Главна сцена, както и посетителите на мастър класовете на Webit ще получат сертификат за професионално развитие с имената на лекторите като преподаватели.

Ако все още не сте се регистрирали, направете го до края на месец септември на изключителни цени.

САМО до 30 септември:
- еднодневен достъп до Главна Сцена (Facebook, BBC, eBay, Yahoo!, Grey, Ogilvy, Microsoft и десетки други лектори) е на цена от 120 EUR.
- достъпът до шест часовия мастър клас на Мартин Нюман за „“ е 130 EUR.
- можете да чуете на живо световния SEO гуру Ранд Фишкин и мастър класа му за „“ на цената от 60 EUR.

Достъпът до изложбената част е БЕЗПЛАТЕН, но изисква . Част от семинарите са БЕЗПЛАТНИ, други са на цени от 10 до 30 EUR, но побързайте да се регистрирате и заявите присъствие на тях защото местата са ограничени!

От 1 октомври описаните горе цени ще бъдат с над 30% по-високи.

Можете да получите и допълнителна отстъпка от 10% от цените за регистрация с код SPORTAL, който следва да въведете в процеса на регистрация в полето "Имам код за отстъпка“.

За повече информация -