39-годишната актриса вече е в около седмия месец от бременността си. Баща е приятелят й в последните две години, сценаристът Джейми Линден.

Двойката и до ден-днешен не е коментирала новината, а Рейчъл доста умело успя да прикрие бременността си. Тя не се е появявала на официални събития от миналия септември. Преди броени дни пропусна и червения килим по повод премиерата на най-новия филм с нейно участие Game Night, но в ежедневието бе забелязана вече с доста наедряло коремче, което я издаде.

През 2009 година Адамс сподели, че няма търпение да стане майка. “Да имам няколко деца би било страхотно. Очаквам го с нетърпение някой ден”, разкри актрисата и изрази надежда да бъде същата майка като нейната. “Майка ми е голямо вдъхновение за мен. Тя е медицинска сестра и е много грижовна и нежна. Оставя ме да бъда себе си. Надявам се, че мога да приема тези качества и да бъда толкова добра, колкото е и тя”.

Година по-късно, през 2010-та пред InStyle тя отново говори за желанието си за деца, но това зависело дали ще намери човека, който да бъде достоен за баща на бъдещия й наследник, пише missbloom.bg