Рейчъл Макадамс, Тилда Суинтън, Бенедикт Къмбърбач и Мадс Микелсен преминаха по червения килим на премиерата на "Доктор Стрейндж" в Лос Анджелис.

37-годишната Рейчъл изглеждаше великолепно в рокля в сребристосиво и лилаво с дълбока цепка от есенната колекция на "Ателие Версаче".

Носителката на "Оскар" Тилда Суинтън беше с кадифена рокля в златистозелено на "Haider Ackermann".



Бенедикт Къмбърбач се появи със съпругата си - актрисата и режисьор Софи Хънтър. Двамата разкриха, че очакват второ дете. Миналата година се роди синът им Кристофър Карлтън.

"Доктор Стрейндж" е създаден по комиксовия герой на американския илюстратор и писател Стив Дитко. След автомобилна катастрофа, заради която не може да използва ръцете си, неврохирургът д-р Стивън Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) открива тайнствения свят на магията и паралелните измерения. Кариерата му е съсипана, но брилянтният, макар и арогантен хирург започва нов живот, когато магьосник го взема под крилото си и го обучава да защитава света от злото.



Традиционната медицина предава Стрейндж и той търси изцеление и надежда на необичайно място – мистериозен анклав на име Камар-Тадж. Стивън бързо разбира, че това не е просто център за лечение, но също и фронтовата линия на битката срещу невидими зли сили, които искат да унищожат нашата реалност.

Скоро Стрейндж, вече въоръжен с новопридобити магически сили, трябва да избере дали да се завърне към охолния си живот - или да загърби всичко, за да защитава света като най-могъщия жив магьосник.