Премиерата на новия сериал на NBC "Това сме ние" ("This is us") се превърна в най-големия хит във Facebook и Twitter по време на и след излъчването на пилотния епизод на сериала в САЩ.

Авторитетната рисърч компания Nielsen отчете над 383 000 активации, посветени на сериала в социалните мрежи във вечерта на американската му премиера. Големият интерес към сериала е регистриран не само чрез вълната от отзиви в социалните мрежи, но и с рекордните рейтинги на първия епизод, който даде повод на критиката да номинира сериала в ТОП 10 на най-успешните шоу програми за 2016/17 година.

Непосредствено след премиерата фен страницата на сериала във Facebook набра почти 800 000 почитатели и предизвика силен дебат сред зрителите.

"Това сме ние" е история за четирима души, които са родени на една и съща дата, но споделят много повече от това случайно обстоятелство. Според създателите на сериала, това е история за интелигентна аудитория, която ще промени ежедневната ни представа за хората, които си мислим, че познаваме.

Съпрузите Ребека и Джак очакват тризнаци, Кевин е амбициозен актьор, отегчен от блясъка и измамността на професията си, Кейт е неговата жизнена и забавна сестра-близначка, която постоянно се бори с теглото си, а Рандъл е успешен и малко сантиментален адвокат, който върви по стъпките на миналото в търсене на изгубената връзка с родния си баща.

Актьорският състав на комедийната драма също е впечатляващ. Ролята на Ребека принадлежи на Манди Мур, която изгря на сцената като певица още през 1999 г. Седемнадесет години по-късно Мур има зад гърба си разнообразна кариера, в която се отличават проектите A Walk to Remember и Tangled, заедно с платинения й албум "SO REAL". Екранният й съпруг е звездата Майло Вентимиля, който в последните години участва в хитовите продукции "Wild Card", заедно с Джейсън Стейтъм, както и в "Grace of Monaco" с Никол Кидман.

Премиерата на сериала "Това сме ние" за България ще бъде на 27 октомври от 22:00 ч. по FOX Life.

Дотогава може да гледате трейлъра на сериала, който събра невероятно голям брой отзиви в социалните мрежи преди премиерата в САЩ, пише Dnes.bg.