Рене Зелуегър и телевизионният водещ Ант Анстед обявиха официално връзката си в инстаграм, след като от 2 месеца се носеха слухове, че двамата са нещо повече от приятели. Телевизионният водещ сподели тяхно общо селфи в официалния си профил в Инстаграм заедно с екранната му партньорка Кристи Лий. Рене Зелуегър участва в първия епизод на новата поредица Celebrity IOU: Joyride, която Кристи и Ант водят.

На снимката двамата влюбени носят почти еднакви тоалети, комбинирайки се в черната гама. Актрисата е съчетала блузата си с бежови панталони, докато приятелят й е избрал черен панталон. И двамата се усмихват широко към камерата, като Рене е се е облегнала на Ант, който я е прегърнал през кръста. През юни беше съобщено, че Зелуегър и Анстед са започнали да се срещат, след като са се запознали по време на снимките на Celebrity IOU: Joyride.

На следващия месец те бяха заснети заедно за първи път докато актрисата си почиваше в къщата на приятеля си в Лагуна Бийч. По време на новия епизод на Celebrity IOU: Joyride Анстед призна, че е мислел приятелката си за британка докато не се е запознал с нея.
Техни приятели споделят: "Понякога двама души просто се срещат и нещата се получават, защото моментът е подходящ".