Едно от златните момичета по художествена гимнастика на България – Ренета Камберова, постигна още един успех. Този път той е извън спорта и е сферата на красотата. Преди около две години Рени започна свое начинание, за което мечтаеше още по време на спортната си кариера – откри собствен салон (Sorbet Beauty Studio). За съвсем кратко време студиото се превърна в любимо място на доста посетители, които откриват изключителни грижи от истински професионалисти.

Така дойде време и за първата голяма и престижна награда. Sorbet Beauty Studio стана победител в категорията “Beauty студио” на XXII награди за мода, стил и бизнес 2019 във Варна. Събитието се организира по идея на Красимир Недялков. Церемонията в морската ни столица бе красива, стилна и приятна, като премина под мотото “А можем ли да бъдем по-добри?” – благотворителна кауза в помощ на дом за деца лишени от родителска грижа “Княгиня Надежда”.

Успехът на Sorbet Beauty Studio нямаше да бъде, ако от самото начало заедно с Ренета Камберова не е и другият собственик – Сабина Ташева. Именно двете дами присъстваха на церемонията във Варна, за да вземат почетната грамота и статуетка на победителите.

“Много благодаря на организаторите за наградата. Това означава много за нас, защото виждаме, че нашият труд е оценен. Да бъдем сред най-добрите е огромна чест за нас. Много благодаря и на екипа, който работи неуморно, за да може нашето студио да бъде това, което е. Тази награда ни поставя още по-високи задължения пред нашите клиенти, които са най-важни за нас“, каза Ренета Камберова и се обърна към всички потенциални клиенти: “Заповядайте при нас! Вратите са отворени за всички. Ще направим така, че времето прекарано при нас, да бъде удоволствие за вас и да си тръгнете с усмивка на лице…”

beautyinsport.com