Рени е една от ветеранките на родната фолксцена. Преди за завладее лекия жанр, тя е била беквокалистка на „Ритон”. После започва работа с попгрупата „Доктор, Доктор”, с която работи в скандинавските страни.

Когато бандата се разпада, бъдещата звезда научава, че най-добре платената по онова време унгарска група "Oxygen band" си търси вокалистка. От раз българката е одобрена и заминава за Маджарско.

През 1996, след като се разделя с бенда, Рени отива в Кипър при сестра си Людмила. Там тя се влюбва в Парис, който се занимава с тайбокс.

Кипърецът дори отправя предложение за женитба към певицата, но има условие - тя да изостави кариерата си. Това е твърде голямо изискване за нея и двамата се разделят.

Скоро след това получава оферта да пее в сръбски заведения в Швейцария и, макар и без подобни песни в репертоара си, тя приема. През 1998 година Рени на шега записва няколко песни заедно с Ленко Драганов. Фирма “Пайнер” харесва песните и предлага на изпълнителката да запише албум. Оттам-нататък всички знаят как се разви музикалната й кариера. Какви обаче са тайните и любопитките в личния й живот, ще научите от най-искреното интервю, давано от Рени.

- Кога за първи път Рени се „влюбва опасно”? Чувала съм за барабанист на име Жоро от групата ти „Доктор, Доктор” – той ли беше първият значим мъж в живота ти?

- Жоро беше първият мъж в живота ми и това беше най-дългата ми връзка - три години и половина. Беше изпепеляващо и дълбоко.

- В Кипър ти се влюбваш в Парис, стига се и до предложение за женитба. Разкажи как се разви тази твоя любовна история?

- Всичко започна през 1996-та година, когато работех в 5-звезден хотел в Пафос в Кипър. Една вечер Парис се появи... Заговори ме, харесахме се от пръв поглед. Започнахме да излизаме заедно и така много бързо заживяхме съвместно. Много пламенна, изгаряща любов. Той самият беше много красив, емоционален мъж, жив огън, импулсивен, непредсказуем и интересен. Всичко това ме привличаше като магнит. Той караше бързи коли и мотори. След време, когато ми изтече договорът за работа и трябваше да се прибера в България, той ми предложи брак, разплака се, защото нашата връзка беше много сериозна.



Предложи ми да се оженим, но имаше едно голямо НО, което, ако обичаш един човек, никога не бива да поставяш като условие. Той искаше да се откажа от пеенето. Аз го попитах какво да се занимавам, ако не пея, и той ми каза, че иска да работя нещо „нормално” - примерно продавачка в магазин! Не виждах какво му пречеше моята работа, аз не работех в кабаре на консумация. Тогава аз оставих нещата недоизяснени и си заминах за България. Страдах страшно много. Той идваше няколко пъти до България, дори бях бременна от него и това го казвам за първи път.

Беше много трудно решение в моя живот. Той много искаше аз да продължа връзката си с него, да родя детето и да живеем заедно, но условието му – аз да не пея, продължаваше да лежи като черна сянка над нашата връзка. Мъчих се, много страдах, но взех това решение да продължа сама. Прекратих всякакви взаимоотношения с него и заминах за Швейцария.

- Имала си и фиктивен брак с един сърбин, за да получиш виза за Швейцария. Струваше ли си да го направиш и каква цена плати за това?

- Когато заминах да работя в Швейцария в сръбски заведения, имах голям успех и много ме харесваха. Но законът е такъв, че трябва да работиш определени месеци и след това да напуснеш страната, докато си получиш новата работна виза, за да се върнеш. А аз имах толкова много работа, че не исках да прекъсвам и да губя три месеца време и затова направих това, което се случваше често за Швейцария – подписваш фиктивен брак с някой, който вече има паспорт, и си решаваш проблема. За тази виза човекът, с когото имах фиктивен брак, получаваше пари от мен разбира се,!

- Спомням си, че дълго време имаше доста големи проблеми в съда с екссъпруга ти при развода ви – имаше престрелка и в пресата, като той се опитваше да те представи в негативна светлина. Защо се стигна дотам, че дори се пуснаха и твои голи снимки?

- Когато аз решавам да се откажа от визата си, той губи тези пари и затова ме заплаши, че ще ми срине кариерата. Свързваше се с различни редакции на вестници в България, даваше интервюта, говореше небивалици и изливаше помия по мой адрес. Заведох дело срещу него за уронване на престижа ми и за опетняване на името ми. Той не се яви на първото и на второто заседание на Софийски районен съд и преди третото заседание, което беше насрочено за 29 май /когато е рождения ден на звездата! – б. а./ 2000-та година, той ми се обади и по взаимно съгласие прекратихме делото.

Смилих се над него, иначе трябваше да ми плати 60 000 марки. Тогава той беше изпаднал в немилост и в лошо финансово състояние. Трябваше да го доведат принудително. Бракът ни беше фиктивен и фалшив.

Той беше сърбин от Баня Лука и неговите роднини работеха в тамошната община и те издадоха фалшивия граждански акт. Документът не съществуваше в никой регистър, този брак беше фалшив, както и самият документ.

- С него все пак имала ли си интимни взаимоотношения или всичко е било само бизнес и предварителна уговорка?

- Всичко, което ме свързва с него, беше единствено бизнес - той получава пари от мен, а аз - възможност да работя в Швейцария. А дали той е искал секс от мен, това си е негова работа, мен това не ме интересува, аз гледах моите неща да вървят. Той не може хем пари да получи, хем и секс да иска, но… със сигурност знам, че ме харесваше.

- С какво бащата на двамата ти сина – Борис, укроти тигрица и жена с опит като теб?

- С мъжество и много сексапил. Борис е единственият истински мъж, който успя да ме впечатли, плени, и който ме прави много щастлива както в живота, така и в леглото. Качествата, които Борис притежава - и физически, и душевни, по никакъв начин не ми дават повод да имам интерес към други мъже или да търся забавление или секс при някой друг. Винаги съм била независима и разкрепостена жена, но след появата на Борис той ме “укроти” и сега съм като опитомена тигрица, с един достоен и истински лъв до себе си.



- Как се запознахте с него и кой направи първата крачка?

- Препоръча ми го една приятелка, когато търсех добре изглеждащ мъж, който да се снима в моя клип “Трябва да реша”. Като се видяхме на първата ни среща, трябваше да си говорим за видеоклипа, за снимките, за това какво трябва да се направи, но вместо това ние си говорихме за много други неща. Имах чувството, че го познавам от много дълго време, разговорът ни вървеше толкова гладко и сладко, че се чувствах много щастлива, но не исках да ми личи. Последният кадър от видеото ни показваше как аз седя на един басейн и той идва и ме прегръща - толкова пъти снимахме тази сцена, че аз не исках никога да ме пуска повече от прегръдките си, беше толкова силен и топъл, толкова истински го правеше, че аз започвах да се влюбвам, много бавно, много тайно и много истински, както никога досега.

След като приключихме работа, той отказа да вземе хонорара си и затова реших да го поканя на вечеря. Чухме се след седмица и аз го поканих на вечеря в Боровец. Там романтиката ни завладя още по-силно и след като се прибрахме в София, той ме остави пред кооперацията, където живеех, но когато се качих в апартамента си, видях, че бушоните ми са изключени и нямах ток. Тогава съвсем импулсивно му се обадих и му казах:

“Ела да ми оправиш бушоните”, макар че сега ми звучи много евтино за привличане на вниманието, но така си беше... Той се качи и ги оправи. На следващия ден се чухме отново и се срещнахме в едно кафе. Говорихме си за какво ли не, времето беше минало толкова бързо, че персоналът започна да затваря. Беше станало 12 през нощта и бяхме последните клиенти. Аз му предложих да продължим разговора си в апартамента ми, и то не на вино, а на череши.

Към 4 сутринта той не си тръгваше, а аз нито му показвах дали искам да остане или да си тръгне. И така, реших да си събуя обувките, седнах близо до него и качих уморените си крака на фотьойла. Бяхме си пуснали някакъв филм, облегнах се на неговото рамо, и така той остана в къщи и повече не си тръгна.

- Кой е по-добър любовник от двама ви или кой повече иска секс?

- Двамата си пасваме един с друг много добре и се чувстваме чудесно. В предишните си връзки и двамата не сме били много верни, но откакто сме заедно вече 8-ма година, ние не сме си изневерявали. А дали аз или той е по-добрият любовник, не може да преценим, защото и двамата се отдаваме един на друг и на удоволствието. Въпреки че той винаги е готов и винаги иска да правим любов!

- Двете раждания оказаха ли влияние върху интимния ви живот или това само го разнообрази?

- Двете ми раждания само разнообразиха сексуалния ни живот, защото сега все ни се случва да правим секс по нестандартен начин, например сутрин, когато изпращаме малкия Борисчо на детска градина, само една целувка между мен и Борис може да разпали такова желание за секс в нас, че се връщаме много бързо в спалнята. Ние търсим винаги всеки един свободен момент, за да се усамотим. Майка ми често ни идва на гости да гледа децата и тъй като апартамента ни е голям, ни се е случвало да се усамотим с Борис в спалнята си и да се отдаваме един на друг, докато малките си играят или майка ни ги забавлява и наблюдава.

- Как минава една твоя любовна нощ – опиши я като в приказка - подробно?

- Като в приказка се е случвало да правим секс, когато празнувахме един от неговите рождени дни. Тогава аз му направих изненада - още от входната врата бях наслагала свещи, като стрелка, които сочеха към спалнята, върху нея аз бях покрита цялата в рози и му казах, че подаръкът му е върху мен, да си го намери. Тогава бях обула едни мъжки боксерки с надпис “Обичам те”, които бяха за него. Тогава се любихме три часа и за малко да пропуснем да посрещнем гостите.

- Преди време с Камелия се оказахте, забъркани против волята ви в… гей порнофилм, който се разпространяваше чрез Интернет по целия свят! Гласовете ви звучаха като фон на разюзданото мъжко сексвидео. Как е станало това според теб?

- Бях много изненадана, като разбрах преди години, но явно, че българите, които са произвели това филмче, са искали да го озвучат с най-актуалните поп-фолк песни в момента, и затова звучаха моя и нейна песен. Нямам представа защо са го направили и как са успели да разпространят това филмче, но не вярвам някой да го е приел сериозно и да смята, че съм давала разрешението си да се разпространява моя песен точно като саундтрак към порнофилм...

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ/ "Шоу'"