Близо два часа продължи концертът на Рени пред българска и румънска публика в Лондон.

Домакин на участието стана нов български ресторант на Острова.

Рени подготви авторска програма със свои хитове както от близкото минало, така и от последния и албум "Нека няма край" /2012 година издание на Diapason Records/. Публиката не остана равнодушна и аплодира еднакво силно сръбските хитове на звездата и емблематичните песни от българския фолклор, с които зарадва присъстващите. Неостаряващите песни от репертоара на сръбските звезди, Рени пресъздаде перфектно.

Това е първото появяване на певицата в Лондон от няколко години насам, но впечатление направи и голямото присъствие на румънска публика. Още две участия на певицата в Лондон до края на годината планират организаторите като звездата ще бъде гост за откриването на ново заведение и нов клуб в английската столица.

Рени даде интервю и за първата българска телевизия в Лондон, която засне подробен репортаж от участието и ще го излъчи до края на седмицата в програмата си.

"Въпреки че нямам нова песен или клип, дойде времето, в което публиката започна да оценява изпълнителите и да ги канят за участия, а не само тези, които изкуствено се налагат" - сподели в интервюто си певицата.

Очарована от Лондон, Рени остана заедно със своя екип още няколко дни като посети най-големите забележителности, а на летището в София първи я посрещнаха нейният съпруг Борис и по-малкият й син Аспарух, пише bliasak.bg.