- Рени, какво се случва с живота ти напоследък? Истина ли е, че си пред раздяла със съпруга ти Борис?

- От известно време насам тази информация се разпространява и е време да разкрия истината. Всъщност, когато мъжът ми реши да замина с детето в Израел, а той да остане в България, ние се разделихме. Когато семейството е пръснато в две държави, престава да бъде такова. Аз много му вярвах, той е най-голямата любов в живота ми. Събрах багажа и тръгнах с децата с условието, че той ще дойде ори нас. Това обаче не се случи. Жертвах кариерата си в името на семейството и децата. Оказа се, че за мъжа ми парите са по-важни. Бизнесът му е в България, а той не го премести в Израел, както обеща. За мен чувствата са по-значими от парите. И за децата присъствието на родителя е по-скъпо от финансовата подкрепа. До този момент 12 години не се бяхме разделяли. Чувствах се като в приказка. Като сключихме брак и заминах за там, нещата се объркаха. Нямах приятели, среда, работа. Изпадах в депресии и не бях щастлива. Децата забелязаха, че съм по-различна, че се усмихвам, а очите ми са тъжни. Погледът ми преди наистина блестеше. Натъжавам се, че загубих любовта.

- Как обясни на децата вашата раздяла?

- Малкият ми син задава въпроси на баща си дали той ме обича. Когато оставах сама с него, питаше и мен същото. Децата не са виновни и тяхната психика трябва да бъде запазена. Големият ми син е по-наясно със ситуацията. Вижда, че с Борис не се засичаме, не си говорим. Мъчно му е и иска да се върнем в България, за да живеем както преди заедно.

- Имаш ли подозрения за появата на друга жена?

- Не съм ревнива, макар че хората не са създадени да бъдат моногамни. Докато съм била с него, не съм помисляла да погледна друг мъж. Не мога да твърдя, че е бил с друга, докато живеехме заедно, защото ми даваше цялото си внимание. Очи, които не се виждат, се забравят. Той свикна без нас, аз без него.

- Чувала ли си все пак за изневяра?

- По-миналата година видях някакви писания, но не обърнах внимание. Дори и да е имало изневяра, тя е поправима и простима. Проблемът е, че той промени отношението си към мен. 

- Търсиш ли вината в себе си?

- Може и да имам вина, но не е мое решението да замина за Израел и да оставя живота. Беше негова идея и нямах нужда от тази промяна. Имах работа и кариера. Когато се запознахме, бях на върха и в България, и в Сърбия. Той не разбира, че се отказах от работата си заради него.

- Имаш ли усещането, че си била употребена?

- Много пъти, когато съм била в Израел сама, съм плакала в леглото за това, че съм опропастила живота си. Всичко постигнато се срина.

- Самотата докарваше ли те до тежки депресии?

- Абсолютно. Имаше моменти, когато пиех хапчета, за да мога да заспя. Липсваше ми сцената, публиката и аплодисментите. Това ме депресира тотално. Жалко е, че той не го разбра. Аз съм силна жена и знам, че и от този труден период ще изплувам. Завърнах се на сцената, отново работя с компанията на Лепа Брена.

- Какво си казахте на финалния ви разговор с Борис?

- Предложих му да се върна с децата в България и всичко да бъде както преди. Не беше съгласен. Иска да ни държи далеч от родината.

- Имаш ли намерение официално да подадеш документи за развод?

- Ако се стигне до там, да, естествено. От момента, когато се разведа, повече не мога да стоя в Израел. Ще трябва първо да върна децата в България.

- От както сте разделени изкушавали ли са те други мъже?

- Когато останеш сама, започваш да си пишеш, да ти пишат, заформят се контакти. Аз съм харесвана жена, но тук в България, не мога да си позволя да бъда с когото и да е. Когато бях изоставена в Израел, намирах хора в интернет, с които си допадах. Ласкаеха ме и ми правеха комплименти, това се харесва на всяка жена.

- Искаш ли отново да изживееш любовта?

- Оптимистка съм и продължавам да вярвам в нея. Не знам дали би ми се случила. Имам две деца, за които да мисля. Продължавам да твърдя, че Борис е най-истинската ми любов.

- От какво се страхуваш?

- Всеки знае колко са огромни разходите да направиш песен, клип, да поддържаш имиджа си. Никога не съм разчитала на спонсори и знам, че ще трябва да поработя много, за да имам какво да влагам.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук