Фолк ветеранката Рени, която не спира да се оплаква, че е зарязала кариерата си заради бившия си мъж Борис, отново включи алармата. Този път тя се зае да нищи младите певици у нас и по-специално Сузанита - дъщерята на колегата й Орхан Мурад.

Рени със сарказъм призна, че много съжалява, че малката не е наследила таланта на баща си. „Но пък има хубава визия. Тя е доказателство, че скандалът продава. За нея няма значение, че я плюят, а че се говори за нея. Лошото е, че това е примерът, който се дава на подрастващите“, обобщи изпълнителката.

В същото време ретро певицата не пропусна да похвали колежката си Галена, която според нея заслужава адмирации. Наскоро е била на нейно участие и доста се е изкефила: „Знае как да се държи на сцена и пее на живо!“, отсече тя. Припомняме ви, че кариерата на Галена също е съпътствана от редица скандали. Не е тайна и, че славата й стартира с порно клип от ваната. Рени обаче явно обръща палачинката, когато и изнася.

Рени кове младите, но и от нейните пози лошо да ти стане.

Фурията е категорична, че не би се върнала в Пайнер, тъй като там имало много качествени певици, с които нищо не се случвало, тъй като се лансирали определени имена, които се броят на пръсти. Напуснала е фирмата, тъй като инж. Митко Димитров е спрял да ѝ прави реклама и да ѝ организира участия.

В интервюто изпълнителката разказа и за новата си любов, за която говори без имена и професии. „Бяхме на почивка в Гърция заедно. Не съм го запознавала със синовете си, защото за момента не е необходимо. Той също има деца от предишна връзка. Моите синове са доволни, че съм щастлива. Големият отдавна ме кара да си намеря приятел. Включително ме е питал дали нямам нужда от секс (смее се). С него много директно си говорим и имаме приятелски отношения. Малкият ми син пък е по-ревнив“, заяви Рени пред Галерия.

С новия ѝ любим са се запознали в Ню Йорк – той е бил по работа там, а тя е имала участие. Засекли са се в заведението, към което е имала ангажимент да пее. „Веднага се почувства привличане помежду ни. Любов от пръв поглед. Но не живее в Ню Йорк, просто имаше работа там“, разказа Рени.