Фолк певицата Рени нарече „фентъзи” слуховете, че мъжът й Борис Пилософ очаква бебе от любовницата си и това я е докарало до ръба на нервна криза.

„Най-смешното в тази измислица е, че уж аз съм го споделила пред приятелки, а научавам за тази мълва едва преди малко. Преди два дни кацнах от Израел в София и съм непрекъснато по участия. Не съм депресирана жена, както някои се опитват да ме изкарат, не стоя вкъщи да роня сълзи“, сподели с усмивка тя пред „Монитор“.

Най-успешната БГ певица в Сърбия наскоро призна, че пробойните в брака й се появили след като тя заминала за еврейската държава със синовете си, а Борис не ги последвал. Той продължил да движи бизнеса си от България и това ги отчуждило.

До момента никой от тях не е подал молба за развод, но ако се стигне дотам, изпълнителката на „Влюбих се опасно” ще се върне с Борис и малкия Аспарух у дома. „Не знам какво ще се случи оттук нататък. Но е факт, че никога не съм казвала, че мъжът ми чака дете от друга и че въобще има трети човек между нас”, обясни Рени.

Поредното доказателство, че не е многострадална Геновева, се крие в съвместното й турне с Орлин Горанов в Канада. Двамата поемат към далечната земя на 21 януари за три седмици, а сред първите им спирки са Монреал, Ванкувър и Онтарио. Рени ще изпълнява народни песни и сръбски хитове, а Орлин Горанов – класики от своя репертоар. Те са работили и друг път в дует - обединиха гласове в парчето „И за теб ли е така“. Днес пък Рени ще се включи в благотворителния концерт „Да помогнем на Кирчо“ в зала 1 на НДК.

Актьори, певци и ансамбли ще обединят сили в подкрепа на Кирил Стоименов, който страда от хидроцефалия, епилепсия, специфични разстройства на двигателнaта система. На сцената ще излязат още Шкумбата, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Роси Кирилова, Мария Грънчарова, Поли Генова, Веско Маринов, Дичо, Графа, „Комиците“, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Краси Радков и Борис Солтарийски, LA TI DA, „Бон-Бон“, Николина Чакърдъкова, Венцислав Пенев, Сестри Валентинови, ансамбъл “Българе” и “Чинари”.