Преди седмица фолк дивата Рени открито изрази притеснението си, че новата визия на дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, с изцяло татуирани ръце, е опасна за подрастващото поколение.

Певицата дори разказа в социалните мрежи драматичната съдба на дъщерята на нейна близка приятелка, която едва не умря в следствие на примера, който е получила от своята идолка - Мегз.

За тази си позиция Рени понесе много упреци, но след известно мълчание контрира възпитано зложелателите си:

"Цяла седмица стоях и търпеливо четях негативизма, който се изля върху мен. Мълчах от уважение, от възпитание, но не и от слабост...Получих множество обиди по свой адрес и всичко това, защото изразих мнението си по социално значима тема...злобните коментари обаче, няма да ме сломят и да ме превърнат от личност в пионка...Ще продължавам да имам лична позиция, макар да бяха малцина онези, които вникнаха в словата ми, а не погледнаха повърхностно на изказването ми. Не го разтълкуваха, като крайна нападка към дизайнерката Миглена Каканашева, а като упрек от страна на притеснена майка!

Нима не похвалих професионалните й постижения, нима някъде изкарах себе си светица, че ме нахулихте така?! Репертоарът ми, който изкарахте, едва ли не виновен за световния разврат, само ще припомня - стойностните хора съумяха да превърнат в своя муза за написването на цял роман, посветен на мен! Де да можеше всеки колега да вдъхновява за творческо развитие своята публика... Е, и нека да съм злата, но жалко, че човешката смърт е факт и не мога бъда опровергана от ничие злобно изказване! Уви!"