Фолкпевицата Рени отново изрази разочарованието си от поведението на бившия си Борис Пилософ, на когото роди две деца и с който се раздели преди години. „Със сигурност не мога да му простя, че децата ни страдат заради неговото поведение, тъй като няма елементарна комуникация помежду ни. Моите синове с нищо не са виновни и той няма право да избягва своята морална и бащинска отговорност към тях.

Опитите ми да комуникираме в името на децата са повече от неуспешни. По този начин той вероятно мисли, че наказва мен, но де факто вреди само и единствено на тях. Няма как да му простя това! Техният баща почти липсва при отглеждането им както физически, така и морално. Срещите им преминават набързо, в рамките на един обяд или вечеря ”, категорична е певицата пред вестник „България днес”. Доскоро тя имала връзка с мъж, който не иска да разкрива, но днес е сама и чака нова любов.

В момента решава да компенсира липсата на гадже с нов тласък в кариерата си. „Подготвям ударен попфолк хит в момента. Това ще бъде интересна колаборация с мой колега. Отделно подготвям и 3 парчета в едно по-ново поприще за мен.”