Фолк певицата Рени, която отново е сред топ имената в музикалния бранш, бе гост на Кристина Патрашкова, в предаването "Папараци" и пред нея, изпълнителката разкри новостите около семейния й статус.

Тя сподели, че от броени дни насам, вече е официално разведена с мъжа си Борис, от който има две момчета. Борис е този, който е подал молба за развода, като се има предвид, че отдавна води паралелна връзка с друга жена, а Рени без да прави излишни драми по взаимно съгласие е финализирала бракоразводното дело.

Въпреки това, тя не скри факта, че бившият й съпруг й е нанесъл финансови и имуществени щети, а към днешна дата не е и особено коректен в изплащането на издръжката, присъдена му след развода. Те нямат помежду си никаква комуникация и дори в съда не я е поздравил.

Сега на нея й се налага да се лишава от чисто женски нужди, за да задоволява елементарни битовизми и необходимости на синовете си. Рени обаче, не се оплаква и с гордо вдигната глава, и усмивка на лицето си, обясни пред Патрашкова, как се е е съсредоточила върху кариерата си и дори вече последната й песен "За най-красивия боклук" е тотален хит. Певицата е категорична, че лирическият герой в песента не е някой конкретен човек и уверява, че не визира Борис, тъй като няма никакво намерение да му прави реклама.

Tази вечер тя ще приеме поредното предизвикателство в живота си, да си припомни какво е да бъде обичана и обгрижвана жена, влизайки в риалити формата "Смени жената".