Неподозирана до този момент война е възникнала още преди години между чалга звездите Рени и Ивана.

В откровен разговор с Емануела в къщата на "ВИП брадър" Рени призна за причината да напусне Митко Пайнера.

Оказа се, че ретро изпълнителката ни най-малко не е била доволна от процента, който получава след участията си. Продуцентът й взимал по-голямата част от хонорара, а Рени не спирала и за миг да се бунтува. Положението станало още по-нетърпимо за нея, когато в компанията се появила голямата звезда Ивана.

"В един момент се появи Ивана и се съгласи да делят с Митко по равно. Никой дотогава не го беше правил. Като клекна тя, той реши, че всяка може така да клекне, и започна да изисква същото от нас. Не бях съгласна и Пайнера оряза участията ми" - с неприязън разказа Рени.

Оттогава напрежението между Ивана и Рени се реже с нож и двете не се понасят. Певицата на народа е една от причините настоящата брадърка да си хване багажа и да се махне завинаги от "Пайнер".

В момента Рени отново се бори ожесточено с конкуренцията. Певицата е решила да се продуцира сама и това й пречи да пребори по-младите си колежки.

"Трябват ми пари, защото след развода нищо нямам. Борис ми взе всичко - кола, апартамент, пари. Затова и влязох във "ВИП брадър". Трябва малко да закърпя положението" - сподели искрено певицата за тежкото положение, в което изпадна след раздялата с богатия си съпруг Борис Пилософ.