Звездата на Diapason Records стана кума на двойка българи от Чикаго, които използвали престоя на изпълнителката в Америка, за да се врекат във вярност един на друг.

Певицата на ''До зори" не пропуснала да поздрави 150-те гости на церемонията с някои от най-големите си хитове. Освен популярните си парчета, тя зарадвала присъстващите с много български народни песни. За финал изпяла и някои неиздавани до момента песни, които ще бъдат включени в предстоящия й албум.

Със старите и новите хитове, представени от чаровната изпълнителка всички гости на сватбеното тържество се забавлявали часове наред. Специалните пожелания за дълга и искрена любов към младоженците били отправени с песента си ''Какво е обич".

Певицата признава, че не за първи път тази песен действа като магнит за влюбените и именно това парче е събрало нея и мъжът й Борис преди години.

Младоженците обещали на Рени, че отново ще я поканят за кума на тяхната втора сватба, която планират да направят в България, пише lifestyle.bg.

Самата изпълнителка съвсем скоро ще бъде на родна земя, след последния си концерт в Торонто, Канада. Тя не крие нетърпението, с което очаква появата на своя 13-и албум на музикалния пазар, което се очаква да стане до броени седмици.