Фолкфурията Рени не отказва ангажименти, дори да са в малки кръчми в далечна Великобритания.

Певицата сама се грижи за двамата си сина и приема покани за участие, без да се мръщи и надува. Преди дни тя пя буквално над чинии с шопска салата в тясна българска кръчма в Лондон. Въпреки неудобствата фолклегендата вдигна публиката на крака. Самата тя пък сподели, че всеки път когато  се завърне от Острова е по-заредена и по-щастлива.

Преди време нейни колеги започнаха да наричат пеенето в българските пивници в чужбина "турне", но легендарната изпълнителка не страда от подобни комплекси. Тя е наясно, че парите, които изкарва в чужбина, са в повече от тези у нас, затова смело хваща самолета за поредната дестинация. всички средства отиват за Аспарух и Борис-голямата гордост на мама Рени. Баща им изостави певицата преди години и не полага грижи за наследниците си, признавала е самата Рени.

снимки: facebook

Рени имаше няколко участия в български клубове във Великобритания, където изпълни най-големите си хитове, а феновете й не спряха да танцуват до зори.

"С много песни и еуфория премина участието ми в Лондон. Голямо БЛАГОДАРЯ! на всички за топлото посрещане", написа певицата в социалната мрежа фейсбук.