Фолк певицата Рени и естрадната фурия Катя от дует "Ритон" са имали напрежение заради гръдните си обиколки и въпроса на коя е по-голям, довел до спънки по между им в годините на съвместна работа. Още в началото на певческата си кариера, изпълнителката на "Влюбих се опасно" е била беквокалист на Ритонците.

Тази интрига между двете дами, която тече като градска легенда обаче беше опровергана от едно от замесените лица. "Тези твърдения нямат нищо общо с действителността. Катя няма кой да я бие по гръдна обиколка. Аз даже намалявам бюста си, а и не се харесвам с голям бюст", обясни Рени пред HotNews.

Преди дни Рени предизвика и огромни вълнения около семейния си статут. Това се случи след като тя публикува снимка в социалната мрежа, на която се вижда годежен пръстен. Звездата не разкрива подробности за личния си живот, но според запознати сърцето й е пленено от сръбско гадже. Именно това била причината напоследък тя често да отскача до западната ни съседка.

След тежката раздяла и развод с дългогодишната й половинка Борис Пилософ, изпълнителката най-после е срещнала мъж, който да я прави щастлива. Двамата обаче предпочитат да пазят отношенията си далеч от публичното внимание. А след годежа дали ще има сватба е нещото, което особено вълнува почитателите й. Те от своя страна бяха изненадани и с новото музикално начало при любимката им, която поднесе вместо попфолк хит - фолклорно парче.