Големият син на фолкзвездата Рени – Борис, се е изнесъл от дома им. Това обяви певицата в предаването „На кафе“ в ефира на Нова телевизия.

До решението на момчето се е стигнало след поредица от скандали между певицата и бившия й мъж Борис Пилософ. „Той е на възраст, в която лесно може да бъде манипулиран“, коментира наскоро изпълнителката, издавайки още, че има заведено дело от екссъпруга си – за намаляване на издръжката, която превежда за наследниците си. По-малкият носи името Аспарух.

Преди дни в друго телевизионно интервю фолк звездата най-напред разказа за напрегната ситуация в личен план. „Надявам се най-черният период в живота ми да остане раздялата със съпруга ми. Той продължи напред и се опитва да ме нарани като манипулира децата ми. Той действа психически зле на децата ми. Опитва се да ги настрои срещу мен. Положението не е добро.

Проблемите започнали, когато Рени зарязва кариерата си и заминава за Израел, където по план трябвало да бъдат цялото семейство, а това не се случило. Тогава тя разбрала, че Борис е „сбъркал жената“, защото той й казал, че трябва да се задоволи с пълен хладилник.„Реших, че децата ми имат нужда от щастлива майка, а не от безизразна домакиня“, уточнява тя.