От 2-3 месеца насам фолк певицата Рени се носи на крилете на нова любов. Чалга ветеранката, която вече гони 50-те, излиза с мъж, значително по-млад от нея. Срещнала го покрай снимките на видеоклипа към последната ѝ песен „Искам бебе”, a според приятелите ѝ изглежда щастлива с него.

По ирония на съдбата изпълнителката се запознала с бившия си съпруг Борис Пилософ по същия начин – на снимачната площадка. От него пищната певица има две деца, но съвместният им живот приключи драматично. Той я остави съкрушена, без никакви финансови средства, а опитите ѝ да възроди кариерата си с участие в шоуто „ВИП Брадър” се провалиха.

Рени лъже за възрастта си

Запознати издават, че покрай целия стрес певицата започнала да слабее и в момента тежи с цели 10 килограма по-малко. Певицата винаги е имала проблеми с теглото и през годините е пробвала какви ли не диети, но ефектът от тях не е бил задоволителен. Тя така и не успяваше да задържи постигнатите резултатите, а след като роди синовете си съвсем изгуби каквато и да била добра форма.

Рени кове Сузанита

Сега, когато е значително по-слаба, Рени не се притеснява да се снима по бански и да пуска провокативни фотоси в социалната мрежа. Наскоро звездата на ретро фолка показа формите си в изрязан червен бански и за малко да разкрие твърде много пред феновете. Певицата така се е разчекнала върху дънер на плажа, че някои побързаха да я упрекнат за прекалено разкрепостените пози. “Това поведение не отива на твоята възраст!”, написаха част от почитателите ѝ, а други я насърчиха да продължава с разголването.