Рени засне видео към най-новата си песен „До зори” броени дни преди да замине за САЩ, където стартира грандиозното й турне.

Парчето ще бъде включено в предстоящия албум на изпълнителката на Diapason Records, а видеото скоро ще може да бъде гледано в ефира на Фен ТВ.

Снимките на „До зори” продължили повече от 12 часа, като били разпределени между две локации – в прекрасна къща с басейн в Драгалевци и в популярен столичен клуб. Режисьор на лентата е Боби Сапунджиев, който освен това се е погрижил и за прическата на певицата. Гримът е дело на Цецо Андреев.

Идеята на клипа е да пресъздаде живота през 50-те години, като самата Рени влиза в ролята на самотна и отчаяна съпруга на бизнесмен. Ролята на този мъж се изпълнява от Ники Антонов. Във видеото взима участие и стилистката на изпълнителката – Арабела Болярска, която е и нейна близка приятелка.

Песента „До зори” ще бъде пилотния сингъл от предстоящия 13-и албум на звездата на Diapason Records, който ще се появи през лятото на музикалния пазар. Съвсем скоро ще се състои и премиерата на клипа в ефира на Фен ТВ.

Снимки: Петко Пенчев