Певицата Рени е много доволна от поредното си турне в Америка, което бе и едно от най-продължителните на български поп фолк изпълнител в Щатите.

“Това беше третото ми турне в Америка. Тази година се реших и изкарах почти 2 месеца. Беше страхотно. Изключително успешно турне. Българите ме очакваха с нетърпение. Между другото те очакват с такова нетърпение всички изпълнители от моето поколение. Изключително са разочаровани от по-младите изпълнители, които са пяли абсолютно на плейбек. Аз пея на живо дори понякога повече от 3 часа. Аз обичам да карам хората да се чувстват щастливи. И когато са щастливи и се забавляват няма как да им кажа - аз приключвам” – разказва с ентусиазъм Рени, пише kliuki.bg.

За своята изява на традиционния български събор певицата говори с много топли чувства.

“Бях на най-големия български събор, който се провежда всяка година в Чикаго. Бях поканена да пея и съм изключително щастлива от този факт. Имах възможността да пея всякакви песни. Освен хитове от моя репертоар, пях много фолклорни песни. Аз имам голям репертоар и от сръбски песни, но на този събор избягвах да пея песни, които не са български. Изключително добре ме посрещнаха” – разказва за турнето си чаровната Рени.