VIP Brother започна с комедиите. Изпъкна фолкпевицата Рени, която трябваше да определи кой е най-големият ВИП в къщата.

Тя определи за номер едно футболният деятел Вальо Михов, защото имал... Нобелова награда! Той бил носител на най-високото отличие за спортни постижения.

Рени изрази надежда и тя някога да вземе нобелова награда. Ами тя вече я взе и е достоен наследник на Златките, Азис, както и плеймейтките Светлана Василева и Моника Валериева.

Иначе първият номиниран за изгонване е Георги Софкин. Той получи номинация от Жана Бергендорф, която само тя си мисли, че е бос на къщата. Повод да номинира Софкин бе негов коментар за гръдната й обиколка, който видимо не й се хареса.



Биг Брадър й зададе и още една мисия - да номинира втори човек с целувка по устата. Всички останали обаче разбраха за мисията и получиха контра - да не й се дават с мотива, че я намират за "противна крастава Жана". Естествено, никой не се подаде на опита й за целувка.

Тя се насочи към Деси Цонева, а после се насочи към ВИП певецът Алек Сандър.



Иначе в социалните мрежи най-много негативи събира Деси Цонева, която влезе в шоуто само три седмици след смъртта на баща си - Димитър Цонев. Упреците към нея са, че го раздава много весело за траур, а дебютният й тоалет бил достоен за жрица на любовта. Но както сподели и коментаторът Евгени Минчев - няма правила как трябва да се тъгува след загуба на близък.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/zvezdi/2016/09/13/reni-schupi-typomera-valio-mihov-e-nobelov-laureat.315329