Певицата е влюбена Америка и затова не могла да устои на предложението на свои приятели да прекара празниците отвъд Океана. Затова стегнала куфарите и зарязала семейството си в Израел.

Попфолк звездата Рени може да се похвали с три успешни турнета пред родната и сръбската общонст в Щатите за поседните десет години. В края на 2012 г. тя отново отскочи до страната на неограничените възможности, за да посрещне там Нова година в компанията на свои приятели.

Точно в нощта на 31 декември срещу 1 януари била поканена в едно от най-големите сръбски заведения в Ню Йорк.

Тя зарадвала всички балканци, решили да празнуват там, с най-големите си хитове, както и с новия си сингъл "Бях на ръба". Междувременно певицата забелязала, че песните от новия й албум "Нека няма край" се възприема много добре от публиката в чужбина.

Рени не пропусна да обиколи и някои от най-големите и интересни туристически атракции в САЩ. Освен това се разходи и до един от големите затвори, където няколко българи работят като охранители. Отделила и достатъчно време за пазаруване и вече е купила подаръци за децата и съпруга си в Израел, които я чакат да се прибере тези дни, пише blife.bg.