Най-младият репортер на култовото предаване „Господари на ефира“ проби в поп-фолка. След като вече 2 години забавното шоу с Рачков и Зуека не е на екран, почти всеки от екипа на предаването намери свое ново амплоа.

Истинска бомба хвърли преди дни репортерът на Господарите Петър Цанов, който записа дебютната си попфолк песен – "Марш 2020" и вече се подвизава под артистичния псевдоним PEPO. Това е вторият кадър на тв шоуто с музикални амбиции. Боби Ваклинов от години се подвизава и като рапър.

Сред екипа на предаването се говори, че продуцентът Джуди Халваджиян е много ревнив към кадрите си и никак не му се нравят попфолк изявите на репортера от Ботевград. В песента си чаровника, вече заменил репортерския микрофон с певчески, не е доволен от затворените заведения, обвинявайки мерките за това, че не може да забие гадже.

Във видеото се вижда, че попфолк певецът е отворил дискотека по време на локдауна, а останалите кадри са снимани в спалня и военен джип от Втората световна война, в който изпълнителят и приятелите му играят кючек.