Hotnews сред модерните градски хора по света е да запазят маса в ресторант през сайт за резервации – пести време, усилия и пари, като в замяна предлага богати възможности за кулинарни приключения и гарантирани места, особено важни във времето на предколедната треска и навалици.

събира на едно място най-добрите ресторанти в България, подрежда ги по вид кухня, местоположение и най важното - оценка на клиентите от първа ръка.

Бърз преглед запознава с най-актуалните заведения на града, а само един клик е достатъчен, за да гарантира запазено място за обилна закуска, даваща летящ старт на деня, бизнес обяд, вечеря с приятели, романтична среща или… възможностите са безкрайни и всяка от тях отдалечава сивотата на ежедневието на повече от една ръка разстояние.

Внимание! Ако резервирате маса в избрано от вас заведение, включено в , може да получите до 40 % отстъпка от сметката.

Сега е време и за специалната изненада! Посетете и спечелете кулинарен уикенд, който ще ви позволи да направите околосветско кулинарно пътешествие във вашия град.

ви подарява възможност да спечелите ваучери на стойност 150 лева, с които може да си доставите безплатни гастрономически удоволствия в избрани заведения. Играйте днес, за да спечелите италиански обяд или руска вечеря, а защо не суши изкушение, това зависи само от вашия вкус.

– достоен за споделяне.